Filoxenia Beach Hotel Phone Number and Contact Information

Greece

>

Crete

>

Rethimni Hotels

>
Filoxenia Beach Hotel Image

Info

Greek (Ελληνικά)
Για τους μικρούς ταξιδιώτες υπάρχουν παιδικά κρεβάτια. Η θέα προς τη θάλασσα σε πολλά καταλύμματα δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον. Όποιος έρχεται με το δικό του όχημα, μπορεί να το αφήσει στο χώρο στάθμευσης του σπιτιού. Χάρη στο ασύρματο τοπικό δίκτυο στους κοινούς χώρους μένουν οι πελάτες σε επαφή με τους δικούς τους. Το ξενοδοχείο διαθέτει μία αίθουσα πρωινού, ένα μπαρ, μια αίθουσα τηλεόρασης κι ένα καθαριστήριο. Στα δωμάτια υπάρχει ένα κλιματιστικό και μία κεντρική θέρμανση. Στον εσωτερικό χώρο των μπάνιων ανήκει ένα ντους. Ένα μπαλκόνι ανήκει στα στάνταρ των περισσότερων δωματίων και προσφέρει επιπλέον χώρο για ανάπαυση και ξεκούραση κατά τη διαμονή. Επιπλέον, υπάρχει ένας στεγνωτήρας μαλλιών. Για τους ταξιδιώτες υπάρχει ένας χώρος υποδοχής και μια ρεσεψιόν. Ο εξοπλισμός ολοκληρώνεται με ένα τηλέφωνο, μία τηλεόραση και WiFi (έναντι χρέωσης). Επιπλέον, υπάρχει ένα χρηματοκιβώτιο.


Heraklion Airport N. Kazantzakis 1 hr 7

Museum of Contemporary Art of Crete (6 min)
Μουσείο σύγχρονης τέχνης σε ενετικό κτήριο με έργα του Λευτέρη Κανακάκι και άλλων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Λίμνη Κουρνά (22 min)
Γαλήνιος προορισμός που αποτελεί τη μοναδική λίμνη γλυκού νερού στην Κρήτη, με ενοικιάσεις σκαφών, θέα και βραχώδεις παραλίες.

'Βιότοποι της Κρήτης' Περιβαλλοντικό Πάρκο (10 min)
Υπαίθριο αξιοθέατο που περιλαμβάνει λαχανόκηπο και εξωτικά ζώα, όπως ιγκουάνα και χελώνες.

Αρχαιολογικό Μουσείο Ρεθύμνου (9 min)
Αυτό το αρχαιολογικό μουσείο περιλαμβάνει πολλά αντικείμενα από τα αρχαία μινωικά ερείπια που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Μεγάλη Πόρτα - Porta Guora (10 min)

Νερατζέ Τζαμί (8 min)

Φαράγγι Κοτσυφού (29 min)

Φαράγγι Αγίου Αντωνίου Πατσού (29 min)
Μονοπάτι με ξύλινες γέφυρες και σκάλες που διασχίζει ένα στενό φαράγγι και καταλήγει σε μια εκκλησία σε σπηλιά, ενώ έχει πουλιά.

Church Of Four Martyrs (4 min)
History

Φαράγγι Μύλων (14 min)

Δημοτικός Κήπος (20 min)
Ήσυχος δημοτικός κήπος γεμάτος με δεντρόφυτα περιπατητικά μονοπάτια, καφέ και παιδικές χαρές.

Φαράγγι Κουρταλιώτη (25 min)
Επιβλητικό, ανεμοδαρμένο φαράγγι με φυσικές σπηλιές και πηγές, με εκπληκτική θέα.

Ενετική Κρήνη Rimondi (8 min)
Περίτεχνη δημόσια κρήνη με κορινθιακούς κίονες, που χτίστηκε το 1626 από τον Ενετό κυβερνήτη Ριμόντι.

Contact Number

E-mail

-

Web Site

-

Address

Anag. Stamathioudaki 116, 741 32 Rethymno, Greece

Map Coordinates

Lat : 35.36378, Lng : 24.456503

Map

Filoxenia Beach Hotel Map